Entremets

ENTREMETS
Desserts

As this section of the book is by far the largest, it will obviously take me much longer to try all of these recipes. However, this is also the section about which I am most excited!

Pate a Choux
Choux a la Creme
Eclairs de Creme au Chocolat
Beignets Souffles
Pate Feuilletees
Croutes de Vol-au-Vent
Petites Mille-Feuilles
Crepes Suzette
Madeleines de Commercy
Macarons de Nancy
Gaufres
Tuiles aux Amandes
Meringues de Savoie
Meringues Garnies
Gateau Genoise
Petits Fours
Petits Gateaux
Gateau Saint-Honore
Gateaux aux Noisettes
Turban d'Agen
Puree de Pommes
Charlotte de Pommes
Peches Melba
Souffle a la Vanille
Souffle au Chocolat
Petits Pots de Creme a la Vanille
Petits Pots de Creme au Chocolat
Creme Anglaise
Creme Anglaise au Moka
Creme Anglaise au Chocolat
Bombe Glacee
Parfait Glace
Creme au Beurre Chocolat
Creme au Beurre Vanille
Creme au Beurre au Liqueur
Creme Patissiere
Creme Saint-Honore
Sauce Abricot
Glacage pour Garnitures
Creme Chantilly
Creme Patissiere d'Amandes

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